måndag 13 september 2010

Round, round, get around...

Idag har jag gjort raggen runt halva Västerbotten, känns det som!

Första anhalten var Kristineberg för att lämna in bilen. Startade kring 7 på morgon, och med hällwittarns mycket vägarbete var jag inte framme förens efter 8. Där fick jag det muntra beskedet att det nog inte räcker med en svetsning, utan hela bakre ljuddämparen måste bytas. Så kan det gå om inte haspen är på!

Min goa pappa hämtade mig och dottern (som illtjöt över att vi lämnade bilen) och så åkte vi hem till han och mamma. Där var vi i några timmar innan vi följde lillebror till Norsjö. Jag hade ordnat så bil fanns att låna. När jag skulle starta den: Inga kräm i batteriet... Det blev hjärt- och lungräddning och iväg på Medan för att hinna träffa sambon och titta på finska soffor. Sofforna var dyra, men anledningen till varför jag gick därifrån var inte priset på sofforna, utan försäljaren... Det verkar som om han varit ute på vägen för länge; inte bara lite halv-mysko!

När jag skulle lämna Medan var bilen död igen, och då fick en annan bil agera organdonator. Sedan dess har jag åkt runt hela Norsjö och sökt batteriladdare och nu sitter jag här och pustar ut.

Så till dagens bilder: Medan vi var hemma hos mamma och pappa gick jag och dottern ut i skogen. Där hittade jag nog de största lingon jag någonsin sett! De var som min knutna näve! Nä, de var de inte... men det låter häftigtare. Vi tänkte vi skulle lura morfar (min pappa) genom att göra en pix-ask och lägga i lite lingon och ha honom att smaka. Det hela slutade med att Iris åt upp hälften av lingonen, men vi hann bjuda några i alla fall.

Den andra bilden är min lillebrors gesällprov i motorsågsskulptering. Det som skulle bli en tjäder, blev istället en jättekuk (fast nu var jag inte politiskt korrekt), jag menar; det blev istället en enorm penis. Jag är så stolt att ögonen tåras!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat, storlekmässigt likt min men där slutar likheterna:)

    SvaraRadera
  2. Haha, jadu Lasse. "Världen är så stor, så stor, Lasse Lasse Liten..."

    det är ju av en orsak dom valt just namnet Lasse i låten. Bra försök, men nä! =)

    SvaraRadera