söndag 6 december 2009

Helgen som gått

Redan i torsdags kom svärföräldrarna och svägerskan med sina två barn, så sedan dess har det varit full rulle. Det är så ljuvligt när huset är fullt av folk och man ser verkligen hur glad skrutt blir av att ha kusinerna på besök.

Jag hade lovat att lägga upp bild på lillasysters födelsedagspresent i fredags, men det blev som ni kanske märkte inget av det. Förutom att vi hade gäster, så blev jag helt thrown away när jag fick telefonsamtalet som avslöjade att jag vunnit en 4,5 kilos punchrulle/dammsugare. Fyra och ett halvt kilo, vad gör man med en sån bjässe??? Jo, bjuder främmande från rikets alla hörn, men trots mina försök till att bjuda bort den, så är det kvar en tredjedel.

"-Oh my gosh! This woman seemed to have died of poisoning... Her blood values shows a toxic amount of punch. What a terrible, terrible way to die!"

"-Yeah, I agree... But she must have died happy. It took the coroner an hour and a half to get the smile of her face!"

Här är i alla fall den söta sockerskål/godisskål systeryster fick på sin dag. Jag gillade den skarpt! Så Jennifer: Om Stina inte står ut med tanken av att någon dött i skålen, så kan jag ta tillbaka den!

1 kommentar:

  1. Men vems chubby fingers håller i kniven? Ser ut som om hon fått mer av kakan än vad som egentligen behövs...




    // big-sis

    SvaraRadera