tisdag 4 augusti 2009

Sommaruppehåll

Har varit en fantastisk semester, och den håller på ytterligare några underbara dagar. För nu har nämligen solen visat sig igen och det är varmt; nååå jävulskt!

Har hunnit med så mycket i auktion- och loppis-väg att jag inte vet var jag ska börja. Ska skrapa ihop alla bilder av mina dyra inköp så de kan vara till allmän beskådning.

Tills vidare kan jag stoltsera med den nybyggda bron/trappen och spaljén som numera pryder vårt lilla krypin i Norrfjärn. Bredvid huset har vi även satt en klotpil. Iris fick ett träd i doppresent, och den kunde inte komma mer väl till pass.


Mannen på bilden är inte ny, men det var inte långt ifrån att det kunde ha blivit en ny man under bygget av bron. Så mycket gräl för en så liten bro kunde man inte ha trott. Men det var det värt. Är riktigt nöjd över slutresultatet! Tanken med spaljén är att i framtiden låta klätterväxter växa och bli en vägg så att man får ett litet grönt rum på verandan. Allt material är dessutom återanvänt. Sambon röjde området som syns i bakgrunden, slyet kvistades och sedan byggdes spaljén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar