måndag 11 april 2011

Tydligen ett fynd

På en av bloggarna jag följer: Ljuva 50-tal (en mycket bra blogg) hittade jag en likadan skål som jag köpte i Malå. Skillnaderna skålarna emellan är 180:-! Jag trodde jag såg i syne - bad sambon komma med skålen, och jo... Mycket riktigt stod det: ITALY under den. Kul kul! Jag gav en tia, och på antik-/loppisbutiken kostade den 190.

Undrar ni om det är mitt hököga som hittade fyndet? Svar: Nej! Jag är som en skata - fast jag drar mig till blå/turkosa saker istället, men ibland även till glittriga. Helst i kombination!

Men nu ska jag sluta gotta mig i mitt skålfynd, och istället visa ett annat glasfynd.

Hittade följande glas för 5:-/styck på Knut'n. Happi happi happi!


De blev helt perfekta till Skrutt. Får se bara hur länge vi har dem kvar. I Familjen Bertils-Stenlund har saker en tendens att gå i tusen bitar. Och nu ska ni inte tro att vi är klumpiga! Oh, nej... Vi har helt enkelt för starka nypor för svagt glas.

Rävjakt har jag hört talas om, men inte en Jakträv.

Den flöjtspelande hunden är bara för söt!
P.s. Ikväll korkar vi upp skumpan (jag är upptagen, stumpan) för idag blev vi med hus - svart på vitt! D.s.

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag hittade hit för första gången idag. Fina fynd, känns lite 50-60 tal över glasen. JAg samlar på det mesta från den tiden, men bara om det är billigt.
  Grattis till hus!

  SvaraRadera
 2. Hej

  Jag brukar läsa din blogg och titta var du gör dina fynd så igår var jag på Knut;n och handlade vilket underbart ställe och så mycket saker trevlig personal Det vart många inköp ska snart åka dit igen

  kram kicki

  SvaraRadera
 3. Maria: Ja, visst är det något speciellt med 50-60-tal? Och speciellt om det är billigt! Jag är helt överens med dig!

  Kicki: Vad kul! Roligt att man hjälpt till att lotsa dig till Knut'n. Och som jag sällan nämner; personalen är mycket trevlig! Var bor du? Blir det långväga för att besöka Knut'n?

  Kram/ Josefin

  SvaraRadera
 4. Hej igen

  Jag har 7 mil till knut.n men det åker jag så gärna

  Kram kicki

  SvaraRadera
 5. Frida: Det ligger i Norsjö, Västerbottens inland, 8 mil från Skellefteå.

  SvaraRadera