måndag 8 mars 2010

Good night sweetheart

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit kort i vårt nya sovrum.

Jag blev så glad när jag för någon vecka sedan hittade detta jättefint överkast på den lokala second hand-butiken. Just nu kommer jag inte ihåg det exakta priset, men det rörde sig om några guldtior, tror det var två... När jag senare visade mamma överkastet, berättade hon att det fanns ett likadant, fast rosa, hemma hos dom. Så jag kanske ska gräva fram det och byta mellan.

Med vårt nya sovrum följde även en underbar utsikt. Jag längtar verkligen till sommaren och soluppgången och -nergången!


Sedan ser ni skrutts nya säng. Den fyndades för 250:- på samma second hand-butik. Jag ska olja in den under sommaren, då jag kan ha öppna fönster så det inte lukta när vi ska sova. Har inte tänkt måla den, för jag tycker om när man ser träets egna karaktär. Madrassen som följde med var fräsch, men lite tunn. Så vi fick ta en av systers madrasser. Och jag överdriver inte om jag säger att skrutt sover som en prinsessa i den!

Lapptäcket som ligger i fotändan av sängen har Iris fått av pappas moster Brita, som hon gjort. Den är så fin och passade så bra med sängen!

2 kommentarer:

  1. Himmel vad bra det blev! Överkastet passar jättebra och lapptäcket är superfint :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Det är ju din förtjänst! Utan dig hade jag aldrig farit dit och upptäckt skönheten!!

    SvaraRadera