måndag 2 maj 2011

Kwédu...

Fy halen va ja ha äte och he vart int lite man åt!

Dagens meny bestod av korv-, tomat- och fetaost-omelett. Vi vann nämligen två 6-pack hemägg på valborgsmässoafton, så för att få bort lite av köpesäggen blev det tre omeletter à 2 ägg. Förutom äggen så blandade jag ner lite vispad grädde som var kvar sedan helgen. Toppade med korv, tomater och fetaost och skjuss ini ugn.

Ugnsformen till höger är en Gustavsberg Terma, upplockad från svärfars källare.

När de var klara toppade jag med ångkokt sparris. HUUUUUUUR gott som helst!


Toppfotografen knäppte med kameran och hon har en förmåga att fånga ögonblicket...

Vi har förutom gjort omelett, jobbat, varit på dagis och blivit med utemöbler. Perfekta till nya place:et.

1 kommentar:

  1. Såg väldigt smaskigt ut, sparris är både snyggt och gott!

    SvaraRadera