torsdag 9 december 2010

Torsdagen den 9:e...

...a.k.a Josefin Stenlunds motsvarighet till fredagen den 13:e.

Dagen har varit twisted, fucked up, screwed och rent ut sagt pissig!

Vaknade efter en natt full av mardrömmar, steg upp och det var -22 grader ute. HURV! Åkte med syster in till samhället och lämnade dotra på dagis. Gick från dagis till skolan = kallt.

Det gick bra att jobba, underbar dag på så sätt; julpyssel, julbak, spelhåla, jullekar och juldans.

Efter jobbet åkte jag, mamma och Iris till Knut'n, och där är det sällan trist. Där hade de nämligen fått in ett gäng skolplanscher och det var bara att botanisera mellan de härliga bilderna. Jag föll för två växtmotiv, de andra var av djur eller folk. Plus lite andra saker fick följa med hem, däribland en julklapp, så det kan jag inte berätta om än. Planscherna kostade 75:-/st. och jag är supernöjd!

Sen hopade sig skiten igen. Vi handlade på ICA och där lyckades jag glömma en kasse med mat, vilket jag inte upptäckte förrän jag var hemma. Åkte tillbaka, hämtade kassen och hämtade sambon på jobbet. Väl hemma igen upptäckte jag att jag glömt både min och lillans ryggsäck i bilen mamma hade kört (lånad av hennes jobbarkompis). Ryggsäckarna var fulla med våra kläder och skor och andra viktiga saker. Efter lite detektivarbete fick jag reda på att bilen var i Skellefteå, och att den förmodligen skulle komma hem under kvällen. Jag skrev ett sms till föraren, men fick till svar att ryggsäckarna skeppats över till en annan bil och sedan blivit dumpade på bron till jobbhuset (som ligger *sploink* mitt i Norsjö). Där låg de helt övergivna och ensamma; välkomnandes alla tjuvaktiga människor.

Väskorna fick jag tillbaka inom en timme, mamma hämtade dem när hon hämtade tyska utbytesstudenten som bor granne med oss.

Sedan var det dags att gotta sig med maten och göra ordning riset. Kvar var bara saltningen när *splutt* locket på saltkaret sköts ut och halva saltburken tömdes i riset. Då var det inte långt från en kortslutning.

Och planscherna? Dom är jättefina!

N'schtor n'grän

Mysigt med felstavat


En liten pyrola, harsyra, skogstjärna, linnéa, bräken och fräken. I LOVE IT!

Toko har börjat lägga sin egen prägel på planscherna, hon tyckte visst hängaren var fin.

Känner mig ibland både mossig och tossig, så denna passar mig!

1 kommentar: