söndag 4 oktober 2009

Varde ljus...

Har under mina år i loppis- och second hand-svängen samlat på mig några lampor. Och de jag tycker mest om är följande:

Den gröna lampan fyndade jag på Lions årliga loppis i Arvidsjaur, för en ynka 20-kronorssedel.

Den stora genomskinliga lampan hade jag länge haft ögonen på, den och dess maka fanns på den lokala second hand-butiken. Men jag tyckte de var för dyra för mig. Sedan fanns det bara en kvar och då var priset nedsatt. Så jag köpte den, och har sedan dess ångrat mig att jag inte köpte båda när de fanns! 50 spänn gav jag för en, istället för 120:- för två! *suck*

Den orange-bruna lampan är mitt senaste inköp. Även denna har jag haft under uppsyn på lokala second handen. Men den har legat på en tok för hög budget för mig: 150:- för lamp-rackarn. Och sedan blev det lamprea på stället, fast en butiksanställd sa att det bara gällde vissa (inte min lampa) som ändå var nere på 60:- så jag tänkte: "Ok, jag köper den ändå!" Och sedan när jag kom till kassan, stod en annan anställd där, och sa att den kostade 60:-, fast det var ju halva priset på lampor, så jag skulle få köpa den för 30:-. Min karma sjönk med 300 %, och jag har inte arbetat ikapp på mitt good will-konto!

Den lilla lampan gick lös för 25 spänn, dyrt med tanke på de övriga lamporna. Och jag kan väl inte påstå att jag är särskilt supernöjd med det köpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar