torsdag 17 februari 2011

Totalt men(s)löst inlägg.

Insåg i tisdags, medan mina varor rullade fram till kassan, att min kvinnlighet har nått nya höjder.

Dagens köp bestod av 3 storpack: 1 förpackning tamponger i storleken über-size, 1 förpackning bindor av modell: gubbröv och sist men viktigast: den största förpackningen Coop Konsum hade i chokladmousse-väg.

Happy times...

3 kommentarer:

  1. Hahaha! Känns igen väldigt väl! Jag hade samma inköpslista som du, plus chips och en påse lakritsnappar. Toppade det hela med att säga till kassörskan att "jag ska inte ha allt själv".

    Men du, My little pony. Det har nästan blivit en last för mig. Jag måste ha om jag hittar nåt med My little Pony. Jag hade bara 2 när jag var liten. Kanske måste ta igen det nu. Min dotter blev inte lika hoppig som jag när jag hittade en liten vagn att sätta bak på en ponny. Waow! Det såg nästan ut som den som Askungen åker till balen med! Min dotter tyckte den var så fin att hon trampade på den så den gick sönder. Det var som att hon trampade på hjärtat mitt. Oj oj oj...

    /AnnaSara

    SvaraRadera
  2. Haha, du kör med: "-Jag handlar åt en kompis" =) Jag insåg att min vita lögn inte skulle gå hem, så jag erkände mina cravings.

    Nämen, det var då det värsta! Jag skulle ha blivit ledsen om det hade varit här det hade hänt. Jag har tre Ponies hemma, och de är i dotterns våld - med undantag för den skira fladderponnyn. Vingarna ryker om hon hamnar inom en radie av 5 meter från dottern. Bäst ponnyn får stå kvar på hyllan.

    /Josefin

    SvaraRadera
  3. Hahaha!

    Trevlig helg till dig.

    /Mia :)

    SvaraRadera