torsdag 30 maj 2013

Emotions

Idag är det möjligt att jag gjorde mina sista fynd på Knut'n. Precis efter att vi kommit hem från shopping-turen går storlarm och rök väller upp bakom husen i riktning mot industriområdet. Det brinner i en lokal som ligger i samma hus som Knut'n, och i detta torra väder och med vind som ligger på vet man aldrig vad som händer.

Jag hoppas att ingen kommer till skada.

Och fynden jag hittade? En större vas i samma modell som jag har sedan tidigare för 40 kronor. Och tre barnvänliga glas för en krona styck.

Hoppas allt går bra!

måndag 27 maj 2013

Sol

Oj, vad hände? Plötsligt blev det kalas-väder i över en vecka och då fick bloggandet vila. Idag är det lite sämre med sol-chanser, men varmt.

För snart två veckor sedan knackade det på dörren, det var min morbror som kom med något underbart vackert: en liten kommod. Det börjar bli fullt i mitt orangeri...

Ovanpå ställde jag min nya ljuslykta, men det är den fina träpluggen jag ville fota.

torsdag 16 maj 2013

Present nr.3

Luriga lillasyster åker tillbaka till Second hand-butiken efter att vi nyss varit där och köper handväskan med stort H. Jag dog lite för att lämna kvar den och det märke hon. Gulle dig!

måndag 13 maj 2013

Vad blir det för mat?

Igår var det japanskt på Badhusgatan.

Sushi och miso. Yum!

tisdag 7 maj 2013

Time goes by...

Ännu en present:

Denna fick jag av älskade lillebror och hans flickvän. Det verkar som folk vet vilken min favoritfärg är...

Tack!

måndag 6 maj 2013

Picture of you

En av presenterna:

En utomordentligt läcker fotografi-hållare. Vilken färg! Tack kära du!

fredag 3 maj 2013

4-ben't

För en vecka sedan korsade jag 30-strecket. Vettskrämd för vad mina vänner skulle hitta på, hade nämligen fått diverse hotbrev.

Men jag överlevde, och fick underbara upplevelser och fin-fina presenter (visar de senare).

Jag hann med ett sista fynd innan jag fyllde år. Dagen före köpte jag en efterlängtad data-stol. En liten reva, men perfekt till oss. Ganska dyr för att vara mig; 150:-, men jag firade mig själv - så det gick an.