tisdag 24 april 2012

Räkningsdags...

Det är inte alla dagar man får denna typen av räkning. Vet inte om jag ska vara smickrad, tacksam och betala, eller om jag ska överklaga: Jag har inte känt mig speciellt kåt senaste tiden, och vad resten av 2012 har att erbjuda är svårt att sia om i dagsläget...



Missförstå mig inte; jag ÄLSKAR särskrivningar - skrattade mig hes när räkningen skulle betalas. Men det kanske vore lämpligt om sameföreningen jag tillhör, korrekturläste texten i fakturaprogrammet.

Förövrigt väntar vi nu på sista räkningen för toaletten. Den saftigaste i bunten...

lördag 14 april 2012

Äntligen!

Nu är toaletten äntligen klar! Bara lite småfix UTANFÖR toaletten, men allt inuti är färdigt. *Happy dance*

Tog premiärduschen igår, och i skenet av dämpade spots såg duschvattnet ut att glittra. Det var så poetiskt så jag började gråta - som Eddie Meduza skulle uttryckt sig.

Glädje!


Min fina loppisspegel fick ny plats.


  

Före påsk vann jag ett bud på Tradera. En Iris-rosa, guld-fjärilsprydd tapet för hela 12 kronor. När hon fick paketet sa hon: "Jag har beställt Hello Kitty-kläder". Men blev lagomt glad när det var två rullar papper. När jag vecklade ut tapeten utbrast hon: "En TAPET! Till mitt rum!" Jag måste bli bättre på att se lyckan i alla tillfällen som ges!


Igår åkte vi till stora staden och shoppade lite småsaker till huset. Vi stannade till på myrornas och jag skulle leta mig lite lämpligt stora kläder. Men icket - Både sambo och dotter hittade kläder, jag blev istället övertalad av sambon att köpa en liten väska.


En väska med en symaskin, min för endast 175:-. Testrundan får vänta en stund, tills ryggen blir nog bra att bära den på plats.

onsdag 4 april 2012

Dubbel-tvi!!

Nu är det värsta gjort, hoppas jag! Kaklet är genomborrat, och byrån är någorlunda rät. Nu fattas "bara" det 2 ton tunga porslinhandfatet. Den som lever får se!


tisdag 3 april 2012

Foglossning

Inte på mig personligen, utan det har äntligen lossnat och fogen är på plats. Nu är kaklet klart!!! YAY!




Får se om jag jublar på samma sätt ikväll när vi ska få upp badrumsmöbeln (I truly doubt it!). Jävulskapet är att få skiten rakt! Oj vad jag måste gruva mig!